за мен

Имам опита в това

моята мисия & подкрепа

Да бъдем здрави и щастливи в собственото си тяло (Fit & Lit). Затова приемам като своя мисия да научим децата да се хранят с наслада и удоволствие, без това да вреди на тяхното израстване и тегло (Храни ме правилно). Подкрепям всеки стремеж към здравословен и пълноценен начин на живот.

Добре дошли

Правилният избор за твоето здраве

Д-р Силвия Паскалева ди завършва медицина в Медицинска Академия гр. София през 1990 г. Специализира “Физикална и рехабилитационна медицина“, Здравен мениджмънт, магистратура по “Маркетинг”. Защитава Докторска степен в областта на балнеотуризма (МЕДИКЪЛ СПА туризма). Близо 20 години ръководи Спортно-оздравителен комплекс Лозенец – МС, а в момента работи в Спортсклиник Еуровита и в Ортопедичен център Кинов.

Има специални интереси във физиотерапия и рехабилитация на заболявания на опорно-двигателния апарат, в областта на ортопедията, травматологията и спортната медицина, в диагностика и лечение на наднормено тегло и затлъстяване при деца и възрастни, в иновативното направление на диетиката – нутригенетика хранене съобразно нашите гени. Един от първите сертифицирани у нас лекари нутригенетици от Канадския институт по диетология и нутригеномика (#линк към сертификата). Консултант и технолог на множество балнеологични (медикъл спа) центрове.

Участва в наши и международни конгреси, симпозиуми, семинари. Специализирала е в Швейцария, Германия, Франция, Италия.

Член е на Асоциацията по физикална и рехабилитационна медицина (АФРМ), Дружеството по спортна медицина (ДСМ), Българска Асоциация по Балнеотуризъм (БАБ).

Председател е на ТК/89 Туристически дейности към БИС, експерт към ISO/TC228.

Информиран избор

Качеството на живот зависи изцяло от нас. Тук е мястото да се информираш и да намериш пътя към него.

Направи своя избор!

Иновативни решения

Профилактиката е най-краткия път към здравето! Тук ще откриеш новости при физиотерапия, хранене и диетика, нутригенетика, медикъл спа, спорт.

Създаден да решава проблеми

С персонално отношение към всеки казус, търсейки най-доброто решение чрез последните достижения на науката.

д-р Паскалева е различна със своите

Иновативни подходи

  • Храната като средство за лечени и профилактика на наследствени и автоимунни заболявания, за добро здраве, репродуктивност, спортни постижения, сияйна кожа.

свържете се с мен

Връзка