Тиреоидит на Хашимото – новости в лечението му

Поради големия интерес, който продължавате да проявявате и до днес и многото постъпили въпроси за уебинара

Новости в лечението на тиреоидит на Хашимото с д-р Венцислава Каменова и д-р Силвия Паскалева

ви предостявам пълен запис от тази срещата, но преди това искам да споделя едно писмо, което наш участник ни изпрати и което много ме докосна.

Здравейте,
Искам лично да ви благодаря за уебинарите, които направихте за Хашимото.
Особено последния ми беше голяма глътка НАДЕЖДА.
След като 10 години се лутам в безсилие и закостеняло мнение и вдигане на рамене от страна на лекарите се свързах веднага с д-р Паскалева.
И днес към мен вече пътуват сетовете за DIO2 и хранителна нетолерантност.
Когато излязат резултатите, ако се налага ще търся и ендокринолог. Аз съм от Бургас и тук медицината за съжаление е доста, доста назад…..
Надявам се да имам подобрение. Благодаря ви, още веднъж.
Надежда Куцарова

Сърдечно ви благодаря за прекрасните думи и топлите послания, които ми изпратихте, за поднесените благодарности, за огромния интерес от различни краища на страната и чужбина. Благодаря и на вас Надежда за доверието! Ние винаги ще следим новостите в лечение Тиреоидита на Хашимото.

Темата е докоснала много хора и както разбирам е била изключително полезна и вдъхновяваща за много пациенти, страдащи от това автоимунно заболяване.

Ако приемате терапия за хипофункция на щитовидната жлеза, но въпреки това все още имате остатъчни неприятни симптоми – главоболие, излишни килограми и липса на енергия, въпреки че лабораторните изследванията на тиреоидните ти хормони са в норма, може би решението на този проблем се крие във вашите гените. Тази нарушена функция може да се дължи на ген DIO2, а остатъчните неприятни симптоми могат да са сигнал за понижено ниво на тиреоидните хормони в тъкани, повлияни от този ген.

Няколко важни стъпки, които можете да направите по пътя към влизане в комфорт и добро здраве.

Преди да направите ДНК тест можете да насрочиш предварителна он лайн консултация с мен, който ще ви помогне да направите най-правилния избор, да прецените дали и с какво той ще ви бъде полезен, да начертаете следващи стъпки и решени.

Записване за консултации може да намерите в контакти.