Д-р Силвия Паскалева ди, ще проведе безплатни медицински прегледи специално за гостите на хотел Стримон гардън град Кюстендил

на 22.09.2023 г. (петък) между 14:30 и 17:30 часа.

Съчетавайки спокойната и приятна почивка в СПА Хотел „Стримон гардън” ще имате възможност да направите своята консултация относно вашия здравословен статус. Ще се запознаете с възможностите за съвременната физиотерапия, рехабилитация и балнеолечение, използвайки даденостите на минералната вода и лечебната кал на  Медикъл Спа център Стримон гардън. Фокусът на заболяванията е:

  • опорно-двигателния апарат,
  • периферната нервна система,
  • спортни травми
  • фертилна здраве,
  • проблеми свързани с теглото и с
  • хранителен режим.

Доброто здраве и добрата профилактика са приоритет и мисия на д-р Паскалева и тази инициатива е част от нейния проект Fit & Lit. насочен към всички хора, които искат да се хранят здравословно и да променят начина си на живот.

Целта е да се чувстваме здрави, тонизирани, без болки и страдания, без излишни килограми, без стрес и напрежение, душевно балансирани и щастливи.

За безплатните прегледи могат да се записват и деца със здравословни проблеми и с проблеми с теглото – част от проекта на д-р Паскалева „ХРАНИ МЕ ПРАВИЛНО”

Проект, който е насочен към децата, но реално е предназначен за родители. Родители които желаят техните деца да растат здрави, силни, без излишни натрупани килограми, или недохранени, без риск от заболяванията на съвремието.

Това е един зов на децата към своите родители, да обърнат малко по-голямо внимание на тяхното #балансирано и здравословно хранене, за да могат да растат здрави и да не страдат от техните заболявания.

Това е един дълъг процес на обучение, но започва в най-ранна детска възраст. Има своята специфичност в различните етапи от растежа на детето, затова и продължава до неговото израстване.

Прегледите ще се извършват след предварително записани часове в спа рецепцията на хотела на телефон 0879 35 36 06. Желателно е да носите налична медицинска документация.

Добрата профилактика е най-доброто лечение. Съчетайте спокойствие и грижа за здравето си.