Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Събитието ще се проведе на 26 януари от 19:00 часа онлайн по ZOOM

с лектор д-р Силвия Паскалева, ди

8 месеца – точно толкова време отнема на Петър* да се раздели с цели 36 килограма и да „премести“ стрелката на кантара от 132 на 96 килограма. С помощта на резултатите от своя ДНК тест и подкрепата на опитен нутригенетик в лицето на д-р Силвия Паскалева, той успява .

На 26 януари от 19:00 часа д-р Паскалева ще ви разкаже от личен опит как се случва и какво изисква едно толкова драстично отслабване, основано на персонализираното хранене.

  • Опитът, който д-р Паскалева ще сподели с вас, ще ви помогне да визуализирате по-ясно пътя, който трябва да извървите, за да постигнете оптимално тегло, без да излагате на риск здравето си.

 

  • Събитието ще ви бъде от особена полза, ако вече имате натрупан опит с неработещи диети и подходи, които не успяват да ви донесат желаните резултати в дългосрочен план, или ви липсва мотивация да започнеш този дълъг и труден процес.

 

  • Ще разберете къде могат да се крият препъникамъните по пътя към вашата мечтана фигура и как можете да ги преодолеете, превръщайки подходящото за вас хранене в начин на живот.

*Д-р Паскалева ще представи историята на своя пациент с изричното му съгласие, като по негова молба няма да бъде оповестено истинското му име.

Събитието е безплатно, но се изисква предварителна регистрация.

Детайли

Дата:
януари 26, 2023
Час:
7:00 pm - 8:00 pm
Стойност:
Безплатно
Категории за Събитие:
,
Събитие Тагове:
, ,
Уебсайт:
https://regena.bg/blog/uebinar-kak-se-svalyat-nad-30-kilograma-s-pomoshtta-na-rezultatite-ot-dnk-test/

Организатори

ReGena
Dr Paskaleva
Go to Top