Събитието ще се проведе на 26 януари от 19:00 часа онлайн по ZOOM

с лектор д-р Силвия Паскалева, ди

8 месеца – точно толкова време отнема на Петър* да се раздели с цели 36 килограма и да „премести“ стрелката на кантара от 132 на 96 килограма. С помощта на резултатите от своя ДНК тест и подкрепата на опитен нутригенетик в лицето на д-р Силвия Паскалева, той успява да постави теглото си под контрол, да подобри здравето си и да запази постигнатите резултати, спазвайки режим, съобразен с индивидуалните нужди на неговото тяло.

На 26 януари от 19:00 часа д-р Паскалева ще ви разкаже от личен опит как се случва и какво изисква едно толкова драстично отслабване, основано на персонализираното хранене.

Защото поддържането на здравословно тегло не е единично усилие или въпрос на поредна диета. То е структуриран процес, който включва редица важни, но изпълними стъпки.

От историята на Петър ще разберете:

  • От избора на ДНК изследване, през подкрепата на правилните специалисти до практическото приложение на насоките, които то дава – личната история на Петър.
  • Кои са стъпките и процесите, довели до успешното преминаване към персонализирано хранене в съответствие с ДНК резултатите?
  • Какви са особеностите на персонализираното хранене и с какво могат да изненадат резултатите от един генетичен тест?
  • Каква е ролята на лекаря нутригенетик – при избора на ДНК изследване, изграждането на режим, постигането и поддържането на желаните резултати?
  • Кои са най-трудните моменти и „капаните“ в процеса на отслабване и как Петър се справи с тях?
  • Защо е важна грижата не само за физическото, но и за психичното здраве, когато целта е трайно справяне с излишните килограми?
  • Кои са забавните моменти в целия процес?

Опитът, който д-р Паскалева ще сподели с вас, ще ви помогне да визуализирате по-ясно пътя, който трябва да извървите, за да постигнете оптимално тегло, без да излагате на риск здравето си.

Събитието ще ви бъде от особена полза, ако вече имате натрупан опит с неработещи диети и подходи, които не успяват да ви донесат желаните резултати в дългосрочен план, или ви липсва мотивация да започнеш този дълъг и труден процес.

Ще разберете къде могат да се крият препъникамъните по пътя към вашата мечтана фигура и как можете да ги преодолеете, превръщайки подходящото за вас хранене в начин на живот.

*Д-р Паскалева ще представи историята на своя пациент с изричното му съгласие, като по негова молба няма да бъде оповестено истинското му име.

Събитието е безплатно, но се изисква предварителна регистрация.